Echipa

Epic Wedding Design – echipa ce va avea grija de nunta voastra

“Epic Wedding” este o afacere de familie dedicata 100% mirilor care isi doresc o nunta cu personalitate.

Viziunea noastra despre o afacere in domeniul nuntilor este simpla: 100% dedicare!

Suntem alaturi de clientii nostri, le acordam toata atentia, ii ascultam, le dam sfaturi si cautam solutii personalizate pentru fiecare nunta. Conceptul nuntii, stilul, aranjamente florale, decoratiunile sau printabilele, toate vor purta amprenta personalitatii mirilor. Si, desigur, a pasiunii pe care o punem in munca noastra.

Ca sa va fie mai usor sa vorbiti despre voi si visul nuntii voastre, incepem prin a vorbi despre noi

Irina – wedding consulant

 

Dupa 10 ani in PR si comunicare si 3 ani in industria nuntilor, am ajuns sa simt cu adevarat ca iubesc ceea ce fac. Cand mi-am dat seama ca am ajuns sa ma duc cu bucurie la lucru sambata sau ca prefer sa imi petrec timpul liber documentandu-ma despre nunti, am avut revelatia ca “asta este ceea ce caut!”

Imi plac nuntile pentru ca sunt fascinata de iubire, sunt vesnic indragostita de oameni, mai ales de cei indragostiti, si imi place sa ma inconjor cu energia lor. Sunt o visatoare incurabila, insa genul acela „constient”, care vrea sa atinga ceea ce viseaza si isi canalizeza toate resursele pentru a reusi.

Imi place sa lucrez cu miri, pentru ca stiu cum este sa fii in locul lor si le pot transmite siguranta omului care “a fost acolo” si stie ce face.  Stiu ca au nevoie de o minte limpede langa, de cineva care sa “rezolve”, de o prietena care sa ii asculte si sa le inteleaga starile, micile crize sau nelinistea.

Imi place sa fac design de nunta, in primul rand, pentru ca imi exersez abilitatea de a “citi oamenii”. Iubesc sa citesc chestionarele completate de miri si sa incept sa rulez in minte toate detaliile descoperite. Traiesc din entuziasmul cu care conturez “numitorul comun” al celor doua personalitati si a povestii lor de iubire. Ador sa documentez mood-boardul si sa caut idei care sa redea conceptul nuntii. 

Si imi place sa organizez, pentru ca sunt plina de energie, de idei, ma desfasor foarte usor pe mai multe planuri simultan si imi coordonez foarte bine actiunile. Ma entuzismez cand am de facut “lucruri marete”, iar fiecare nunta este un proiect pe care am ambitia sa il transform intr-un lucru maret. Pentru a reusi, am cooptat-o in echipa si pe sora mea, Ana, care face niste creatii florale minunate si pe care ma pot baza sa transforme in realitate toate ideile care ne vin.

florist ploiestiAna – designer floral

Mi-a luat ceva timp sa realizez cat suntem de needucati in ale aranjamentelor florale si ce potential extraordinar au florile. Am realizat ca suntem prinsi in niste clisee (“superbul buchet de trandafiri rosii”, “aranjamentul cu 3 gerbera si 2 crini” etc), care le rapesc florilor libertatea de a ne impresiona cu adevarat. Si am inceput sa ma documentez, sa invat, sa merg la cursuri… am devenit fascinata de lumea florilor, de diversitatea ei  si infinitele forme pe care le pot lua aranjamentele florale. Si vreau sa impartasesc cu voi starile frumoase pe care le pot transmite florile si sa iau parte la evenimentele importante din viata voastra, prin flori.

Spune-mi povestea ta, a voastra, ce va place sa faceti in timpul liber, ce culori preferati, ce pasiuni aveti, cum va imaginati nunta voastra, iar eu va voi ajuta sa gasiti florile care se vor potrivi perfect cu  ziua voastra cea mare .

 

Florin – graphic designer si handyman de ocazie 🙂

Cand sotia mea a inceput o mica afacere cu decoruri pentru nunta, rolul meu a fost, in primul rand, sa o sprijin. Nu stiam prea multe despre nunti, dar incercam sa o ajut cu tot ce pot, pe langa job-ul meu de baza, acela de a crea grafica personalizata pentru miri. Incerc sa redau cat mai bine in imagini conceptul nuntii sau stilul ales de miri si sa ofer tuturor mirilor ocazia de a-si exprima ideile referitoare la grafica pentru nunta lor.

Pe langa invitatii de nunta, guestbook-uri, meniuri-uri si toate celelalte printabile pentru nunta, am invatat sa fac montajul unui decor, sa asez place-card-urile pe mase cu viteza record sau sa transport florile in cele mai sigure conditii. 🙂