Despre mine

Irina Chiscop – wedding consultant & wedding planner

Numele meu este Irina si sper sa fiu persoana care va va scrie povestea nuntii. Desigur, povestea voastra exista deja si va apartine in totalitate, rolul meu este doar de a va ajuta sa faceti dintr-o istorie intima si complexa, o sarbatoare de o zi, o singura zi!, in care va “expuneti”, sa va aratati celor dragi, prin ceea ce va face sa fiti “impreuna”.

Am 12 ani in comunicare si PR si 3 ani de cand am intrat in lumea nuntilor, unde ma simt atat de bine incat vreau sa ma aventurez din ce in ce mai tare. Cred in viata traita intens si am gasit, in sfarsit!, modul de a ma bucura din plin si de munca mea, astfel incat sa nu mai traiesc in binomul munca/ viata, ci sa ma simt bine, sa ma bucur, sa ma dezvolt si sa ma intrec cu mine insami in fiecare moment.

Cred ca implinirea vine din descoperirea si cultivarea potentelor latente ale fiecaruia dintre noi si nu incetez sa ma pun in tot felul de contexte care sa ma provoace sa imi cunosc “puterile”, sa ma imping singura in afara zonei mele de confort, pentru a ma mobiliza sa imi folosesc la maxim potentialul.

M-am gandit ca imi place sa scriu si mi-am exersat scrierea creativa pe o platforma de blogging feminin, apoi m-am apropiat de fenomenul hand made si am avut  curiozitatea de a-mi testa mana in diferite activitati, (am descoperit astfel florile de hartie si decorarea prin tehnica servetelului), am devenit mama si am descoperit un apetit nebanuit pentru literatura de parenting, am deschis un atelier de inchiriere de decoruri pentru nunti si am intrat intr-o zona in care am vazut un mare potential de dezvoltare pentru mine. Am inceput sa merg la workshop-uri de specialitate, sa urmaresc zona de wedding planning din Romania, m-am inscris la un curs de design interior si am ajuns in punctul in care simt ca sunt pregatita (si abia astept!) sa fac mai mult.

Am deschis Poveste cu stil – Stylish Custom Weddings pentru a creste idei, pentru efervescenta din spatele planificarii si organizarii, pentru bucuria de a vedea miri fericiti, pentru satisfactia de a primi feed-back-ul pentru munca mea aproape instantaneu, pentru a aduce mai mult frumos in nuntile noastre si pentru a incuraja si pe altii sa se descopere si sa se bucure de ceea ce sunt, cel putin in ziua cea mare a nuntii lor.

Leave a Reply