Cum va gasiti stilul nuntii?

Cum va gasiti stilul nuntii?

Nunta trebuie sa refecte personalitatile voastre si particularitatile cuplului/ povestii voastre.

Poate ca ati mai intalnit titlul de mai sus, in diferite publicatii, cu o mica diferenta, la nivelul verbului. Se obisnuieste sa se puna problema “cum iti alegi stilul nuntii”, ceea ce implica faptul ca plecam de la o lista de stiluri pre-existente, din care il putem alege pe cel care ne place cel mai mult sau care ni se potriveste cel mai bine.

Cum misiunea mea este de a promova nuntile cu personalitate, 100% personalizate, gasesc mult mai potrivita ideea de a GASI stilul nuntii, pornind de la o analiza a ceea ce sunteti si va doriti voi, mirii, si nu de a alege  dintr-o  lista de  variante posibile.

Uita de stilul nuntii, afirma-ti stilul personal!

Alegeti sa aveti o nunta DESPRE VOI, iar stilul va fi o emanatie fireasca a spiritului pe care il puneti in toate alegerile facute pentru nunta voastra.

Nunta trebuie sa refecte personalitatile voastre si particularitatile cuplului/ povestii voastre.


stil nunta

 

In cautarea stilului nuntii sau a conceptului, trebuie sa acordati atentie, in aceasi masura, voua, ca individualitati si voua, ca pereche. Iar rezultatul trebuie sa fie o combinatie a acestora, dar o combinatie cu un fir logic, cu un numitor comun, care sa ii dea unitate.

Stiu ca pare destul de greu sa ajungeti aici si chiar nu pot spune ca este usor. Aveti nevoie, in primul rand, de ceva timp de analiza si introspectie. Si disponibilitate, desigur! Asa ajungeti la niste raspunsuri, pe care sa le folositi in definirea stilului vostru. Apoi, v-ar prinde foarte bine sa aveti o metoda, prin care sa puneti raspunsurile intr-un mecanism care sa le combine si sa extraga esentialul. Da, pare greu, hai mai bine sa vorbim concret, poate devine mai limpede.

Iata cativa pasi pe care ii recomand pentru a ajunge la stilul VOSTRU

 • Ganditi-va la acei itemi care va fac sa fiti ceea ce sunteti, incepand cu hainele pe care le purtati, muzica pe care o ascultati, felul in care va place sa va petreceti timpul liber, stilul in care v-ati decorat casa si pana la trasaturile de personalitate pe care le considerati definitorii pentru voi.
 • Intrebati-va apropiatii despre cum v-ar descrie in 3 cuvinte, ce cred ei ca va defineste, ce cred ca este unic la voi. De multe ori, nu suntem constienti de propriile noastre trasaturi pana cand nu le vedem din afara, prin ochii altora.
 • Scrieti in 3 cuvinte ce este important pentru voi.
 • Faceti o descriere in 3 cuvinte a partenerului.
 • Ganditi-va la ce va place cel mai mult la partenerul vostru.
 • Ganditi-va la ce face relatia voastra speciala.
 • Intrebati cum ar descrie altii relatia voastra.
 • Ganditi-va care sunt momentele cheie in povestea voastra, acele experiente care v-au facut sa fiti astazi in acest punct.
 • Stabiliti cui dedicati ziua nuntii? Intrebari: Cum vrem sa ne simtim noi, cum vrem sa se simta apropiatii nostri, cum vrem sa se simta invitatii?
 • Stabiliti ce vreti sa transmiteti prin nunta noastra?( ce ati vrea ca nunta sa spuna despre voi)
 • Puneti toate acestea pe hartie. Intai pe hartii separate, fiecare cu propria lista, apoi uniti-le intr-un tabel.
 • Detasati-va putin si priviti tabelul de la distanta, incercand sa surprindeti elementele care ies in evidenta. Apoi elementele COMUNE care ies in evidenta.
 • Faceti o lista scurta de “cuvinte cheie”, in jurul carora sa construiti stilul nuntii.

Cautati inspiratie sau  sau apelati la consilierea unui specialist (il puteti gasi sub denumiri diferite: wedding designer, wedding stylist sau wedding planner) pentru a transpune toate acestea in THE BIG IDEA pentru nunta voastra.

Poveste cu stil va poate ajuta cu un proiect personalizat de concept de eveniment, astfel incat sa va puteti transmite povestea, chiar daca nu va considerati cei mai buni povestitori. Cereti mai multe informatii despre pachetul Design de eveniment. 

Succes!