Cu cine lucrez?

Cred ca sufletul oricarei afaceri este dat de oameni, asa ca am cautat sa ma inconjor de persoane care pun suflet. Am pornit la drum, cum altfel?, decat alaturi de sotul meu, iubitul meu, care m-a ajutat sa demonstrez, uneori impotriva ratiunii lui, ca “se poate”! Eu m-am documentat, mi-am imaginat si am formulat ce vreau, iar el a avut grija sa aduca la realitate totul, pana la ultimele detalii. Am creat mici decoruri pentru nunti si ne-am specializat pe photo cornere, cu care am vizitat zeci de evenimente in primii doi ani. In paralel, el a creat grafica pentru nunti, ajungand la un portofoliu frumos si plin de creativitate.

Cand am decis sa fac acest pas, spre organizare de eveniment, de la concept, la decor si planning, am inceput prin a ma gandi la oamenii cu care as putea face asta, sa imi caut colaboratori cu care sa rezonez, cu care sa simt ca impartasesc aceleasi valori umane si aceeasi pasiune pentru ceea ce facem. Si abia cand am simtit ca am creat legaturile de care am nevoie, cu oamenii potriviti, am zis “ok, o facem! La treaba!”

Partenerii care fac parte din echipa extinsa Poveste cu stil – Stylish Custom Weddings, cei cu care eu lucrez uzual, sunt foarte buni profesionisti, iar asta se poate vedea din portofoliile lor, dar sunt si niste oameni de calitate, care stiu sa lucreze cu oameni, care isi respecta munca si inteleg cat de important este contactul uman pentru ca totul sa decurga frumos si sa aiba rezultate fantastice. De asta va veti convinge cand ii veti cunoaste.

Leave a Reply